Mission Accomplished..



Guess what!!!
Finally,
dapat jugak saya menambah berat badan saya,
naik 6kg,
memang tidak disangka-sangka,
saya ingatkan  tidak ada harapan lagi untuk gain weight,
kekal la sebagai under weight forever,
tapi alhamdulillah berkat usaha makan ubat, vitamin dan sewaktu dengannya,
akhirnya berat saya naik dari 39kg ke 45kg..



                                                   Wehoooooooooo (Happily Shouting)

Bersyukur sangat,
Lepas ni tak delah kene marah dengan doktor ckp tak cukup nutrition la apa la,
Orang cakap kurus kering macam lidi la,
Bila jalan-jalan pergi rumah sepupu,
Happy sangat bila diorang cakap saya dah nampak berisi sikit
Seluar and baju pun x la kene cari saiz budak-budak lagi dah,
Kalau tak baju adik pun boleh muat lagi,
Sampai orang ingat adik tu la kakak sebab besar dari saya.

Harap-harap berkekalan la,
Maklumlah berat saya ni tidak menentu,
Ikut musim,
Kalau demam tu cepat jer berat badan turun mendadak,
Insyallah...
Buat masa ni biarlah berat badan ni di tahap macam ni,
Ni pun dah risau,
Sebab tak biasa ada perut ni
Selalu kempis jer bila sentuh rata macam tak der apa,
Tapi sekarang lain boleh cubit lagi tu..
hehehehehehe...
Now, tinggal nak working untuk maintainkan jer
and
tak nak ada lemak-lemak berlebihan ni




2 comments:

  1. Replies
    1. hehe, alhamdulillah naik 6kg...saya sukaaaaaaaaaaaaa!!!!!

      Delete